Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kol saati görmek

Rüyada bir sürü kol saati görmek

Rüyada bir sürü kol saati görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kazancının ve rızkının düşeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada bir sürü kol saati görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada bir sürü saat görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada kol saati tamir etmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saat görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kol saati görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok zengin olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada kendi kol saatini görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments