Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü saat görmek

Rüyada bir sürü saat görmek

Rüyada bir sürü saat görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü saat gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada bir sürü saat görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, merdiven atlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek gururlu bir hayat süreceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada bozuk kol saati görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, musibetlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tahta kol saati görmek refah düzeyinin düşeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada saat hediye etmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden saat almak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, husumetlerin başgöstereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kol saat leri bulmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments