Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü cep telefonu görmek

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, dinde olgunlaşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü cep telefonu gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek gülüp eğleneceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cep telefonunu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kötü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefon almak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek her zaman haklının yanında olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon satın almak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments