Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi çok istemek

Rüyada bir şeyi çok istemek

Rüyada bir şeyi çok istemek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Rüyada bir şeyi çok istemek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada bir şeyi istemek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin şeyi almak mal ve mülk sahibi olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, onlar için çabalayacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden bir şey istemek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada istediğim şeyi görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments