Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bir şey istemek

Rüyada ölüden bir şey istemek

Rüyada ölüden bir şey istemek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey istemek gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Rüyada ölüden bir şey istemek makbul olan şeylere, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yol göstereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, endişelerini silip atacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Rüyada birisinden bir şey istemek fırsatların elden kaçacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalet eder.

Rüyada bir şeyi istemek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine inanılır.

Rüyada komşudan bir şey istemek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments