Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin şeyi almak

Rüyada istediğin şeyi almak

Rüyada istediğin şeyi almak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyi almak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Rüyada komşudan bir şey istemek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Rüyada istediğin şeyi görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada birisinden bir şey istemek makam edineceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok istemek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Rüyada istediğin şeyi almak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments