Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi istemek

Rüyada bir şeyi istemek

Rüyada bir şeyi istemek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, başarı elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, emeğinden hayır göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi istemek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işarettir.

Rüyada istediğin bir şeyi almak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyi görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek birçok iş kapısının açılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, güç ve para kaybedeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments