Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim yalamak

Rüyada rahim yalamak

Rüyada rahim yalamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada rahim yalamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Rüyada rahim yalamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada rahim görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada rahimde yumurta görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, insanların güvenini kazanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Rüyada rahimde ur görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sılayı rahim yapmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments