Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak yalamak

Rüyada toprak yalamak

Rüyada toprak yalamak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak yalamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada toprak yalamak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi yalamak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın organı yalamak kazancın arttırılacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü yalamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın uzvu yalamak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın yalamak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments