Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey tartmak

Rüyada bir şey tartmak

Rüyada bir şey tartmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir şey tartmak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Rüyada bir şey tartmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada odun tartmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, şerefe ve izzete, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada kendini tartmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilo tartmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada et tartmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Rüyada muz tartmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze tartmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada pirinç tartmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments