Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze tartmak

Rüyada sebze tartmak

Rüyada sebze tartmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, asil kimselerden çıkacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze tartmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada sebze tartmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada et tartmak o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şey tartmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada terazi tartmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada un tartmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir şeyden zarar görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç tartmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin tartmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün tartmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments