Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et tartmak

Rüyada et tartmak

Rüyada et tartmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Rüyada et tartmak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada et tartmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalettir.

Rüyada patates tartmak özlem gidereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç tartmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Rüyada zeytin tartmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz tartmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kilosunu tartmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün tartmak eksik olan yanının tamamlayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun tartmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments