Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz tartmak

Rüyada muz tartmak

Rüyada muz tartmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Rüyada muz tartmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Rüyada muz tartmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, önün açılacağına yorulur.

Rüyada şeker tartmak zararın gittikçe daha da artacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze tartmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet etmektedir.

Rüyada kilosunu tartmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç tartmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada yün tartmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kendini tartmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada bal tartmak nice noksanlık içinde olduğuna, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments