Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç tartmak

Rüyada pirinç tartmak

Rüyada pirinç tartmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, onların mutlu haberlerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç tartmak gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada pirinç tartmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sebze tartmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün tartmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın tartmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilo tartmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iyi geçineceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret eder.

Rüyada üzüm tartmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada terazi tartmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada muz tartmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments