Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun tartmak

Rüyada odun tartmak

Rüyada odun tartmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada odun tartmak gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Rüyada odun tartmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pirinç tartmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak dostlardan zarar görüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada muz tartmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kilo tartmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal tartmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada toz şeker tartmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kilosunu tartmak zevki sefa içinde yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments