Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilo tartmak

Rüyada kilo tartmak

Rüyada kilo tartmak malvarlığının çok daha artacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilo tartmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kilosunu tartmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dileklerinin kabul olacağına, büyük özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada kilo tartmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada süt tartmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kendini tartmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada yün tartmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada muz tartmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada pirinç tartmak çok resmi görevlerde bulunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada un tartmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments