Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tartmak

Rüyada kendini tartmak

Rüyada kendini tartmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini tartmak gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada odun tartmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada kilo tartmak hayallerinin gerçek olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal tartmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt tartmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada un tartmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Rüyada pirinç tartmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kilosunu tartmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın tartmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments