Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak bombası görmek

Rüyada uçak bombası görmek

Rüyada uçak bombası görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, geri plana düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak bombası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uçak bombası görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla bombalanmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada uçaktan bombalanmak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bombadan kurtulmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin bombalandığını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Rüyada el bombası görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bombaların patladığını görmek hasretin biteceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine inanılır.

Rüyada bombacı görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments