Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüye yemek yedirmek

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yeni bir iş bulacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulur.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüye yemek yedirmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalettir.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, doğruluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, dileklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments