Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye yemek yedirmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments