Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü yemek yedirmek

Rüyada ölüyü yemek yedirmek

Rüyada ölüyü yemek yedirmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, moralin bozulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yemek yedirmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek büyük başarıya ulaşılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek verimli olacak işler yapacağına, bereketin ve verimin geleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments