Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birisine yemek yedirmek

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, adeta havalara uçacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, malını ve canını riske edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek malının artmasını sağlayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek şifa ve ilaç bulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek büyük maddi kayıp verileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments