Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Rüyada ölüye yemek yedirmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments