Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek yediğini gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek zafer elde edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek yedirmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments