Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yemek yedirmek

Rüyada ölüye yemek yedirmek

Rüyada ölüye yemek yedirmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, zenginliğe kavuşacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada ölüye yemek yedirmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, rakiplerine yenileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek aksiliklerin baş göstereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalettir.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek maneviyata yöneleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments