Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, geride bırakacağına, maddi durumun düzeltileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek zenginliğe sahip olunacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, mal ve para kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölüye yemek yedirmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, zarar edeceğine, aralarından su sızmayacağına delalettir.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments