Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köprüden geçmek

Rüyada bir köprüden geçmek

Rüyada bir köprüden geçmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yeni yerler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Rüyada bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maaşının artacağına delalettir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece köprüden geçmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada dar bir köprüden geçmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek geri plana düşeceğine, insanlara yol göstereceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments