Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, rahat rahat yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünden geçmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments