Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, büyük atılımlar yapacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yarar getireceğine işarettir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek afiyete ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments