Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık köprüden geçmek

Rüyada yıkık köprüden geçmek

Rüyada yıkık köprüden geçmek bir dediğini iki etmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık cami görmek adımlarını daha sağlam atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evini yıkık görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalettir.

Rüyada ev yıkık görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık yol görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık okul görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık merdiven görmek bazen fakirlik görüleceğine, şükredeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments