Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, borçların kısa sürede kapanacağına alamet eder.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprü üstünden geçmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, gelirinin çoğalacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünden geçmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments