Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan köprüden geçmek

Rüyada yıkılan köprüden geçmek

Rüyada yıkılan köprüden geçmek bolluğun sürekli olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, geleceğin güzel olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada köprünün yıkılması görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, adının fesada karışacağına inanılır.

Rüyada yıkılan köprü görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sabit geliri olacağına alamet eder.

Rüyada yıkılmış köprü görmek manevi mutluluğu tadacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments