Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek gün sayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek stres ve sinirden uzak durulacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, layık olduklarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments