Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek daha çok dünya malı edineceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sağlığının kötüye gideceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada kızı dudağından öpmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments