Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek sonra kendi işini kuracağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işten yana şansının açık olacağına, endişelerin biteceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet eder.

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek sağlık sorunun kalmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, borçların artacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek maceralara atılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızın dudağından öpmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments