Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın saçlarını taramak

Rüyada bir kızın saçlarını taramak

Rüyada bir kızın saçlarını taramak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kızının saçını taramak kişinin tüm hayatının değişeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Rüyada bir kızın saçını taramak olumsuz haberler alacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ekmeğinin de artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü saçı taramak hayırlı bir yola çıkılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını taradığını görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada siyah saç taramak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok güzel günler geçireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada saçları taramak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments