Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları taramak

Rüyada saçları taramak

Rüyada saçları taramak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, idealist kimse olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret eder.

Rüyada saçları taramak gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada bebek saçı taramak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, günaha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı elle taramak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda saç taramak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını taramak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı taramak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını taramak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kısa saç taramak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments