Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını taradığını görmek

Rüyada saçlarını taradığını görmek

Rüyada saçlarını taradığını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, şükredeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırçayla saç taramak yarınlarına umutla bakacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçını taramak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak sevinçli haberlere, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak daha fazla gelir elde edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bebek saçı taramak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments