Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü saçı taramak

Rüyada ölü saçı taramak

Rüyada ölü saçı taramak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayallerinin yıkılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü saçı taramak gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Rüyada ölü saçı taramak elinize toplu miktarda para geçeceğine, hayattan daha zevk alacağına, o kapıyı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin saçını taramak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada ölünün saçını taramak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin saçını taramak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada fırçayla saç taramak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının taramak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçını taramak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını taramak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments