Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak kıskanılacak projelere imza atılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak hayır getirecek bir yola girileceğine, esenlik bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak güzel bir döneme girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tarakla saç taramak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taradığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taramak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada birini saçını taramak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada annenin saçını taramak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments