Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saç taramak

Rüyada siyah saç taramak

Rüyada siyah saç taramak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kazancının bereketleneceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada siyah saç taramak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada siyah saç taramak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada annesinin saçını taramak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saç taramak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını taramak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada birini saçını taramak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek saçı taramak az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçları taramak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının saçını taramak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments