Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçını taramak

Rüyada kızının saçını taramak

Rüyada kızının saçını taramak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını taramak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bir kızın saçını taramak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kızının saçını taramak istemediği halde borçlanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının saçını taramak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yalan söylemeye, kendisini Allah yoluna adayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını taradığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saç taradığını görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını geriye taramak zor bir durumun üstesinden gelmeye, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments