Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın saçını taramak

Rüyada bir kızın saçını taramak

Rüyada bir kızın saçını taramak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada bir kızın saçını taramak gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada kızının saçını taramak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızın saçını taramak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç taramak bit görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada banyoda saç taramak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını taramak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulur.

Rüyada kadın saçı taramak ticaretinin gelişeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Rüyada ölü saçı taramak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments