Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın saçını okşamak

Rüyada bir kızın saçını okşamak

Rüyada bir kızın saçını okşamak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın saçını okşamak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada bir kızın saçını okşamak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, erken evlilik yapacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Rüyada kızın saçlarını okşamak yüzünde güller açacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Rüyada kızı okşamak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı okşamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada saçının okşadığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, ayıplı yolara sapacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments