Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının okşadığını görmek

Rüyada saçının okşadığını görmek

Rüyada saçının okşadığını görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, elin bollaşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kariyer sahibi olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının okşadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada kızın saçlarını okşamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada saçının okşadığını görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün saçını okşamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçını okşamak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, galibiyet kazanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını okşamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını okşamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments