Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın saçlarını okşamak

Rüyada kızın saçlarını okşamak

Rüyada kızın saçlarını okşamak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada kızın saçlarını okşamak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına inanılır.

Rüyada bir kızın saçını okşamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı okşamak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada bir kızı okşamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak endişelerini silip atacağına, maddi gücünü yitireceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını okşamak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments