Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın saçlarını okşamak

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak rahatsızlık duyulacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada bir kızın saçını okşamak büyük ve başarılı adımlar atacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızı okşamak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı okşamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçı okşamak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments