Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı okşamak

Rüyada bir kızı okşamak

Rüyada bir kızı okşamak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, iyileşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı okşamak gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada kızın saçlarını okşamak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada kızı okşamak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işarettir.

Rüyada bir kızı okşamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçını okşamak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada eli okşamak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçını okşamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçını okşamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments