Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı okşamak

Rüyada kızı okşamak

Rüyada kızı okşamak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızı okşamak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada kızı okşamak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak zenginliğinin artacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın saçını okşamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı okşamak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak yatırımlarının kar getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Rüyada birinin elini okşamak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada köpek sevmek okşamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments