Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını okşamak

Rüyada arkadaşının saçını okşamak

Rüyada arkadaşının saçını okşamak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kırgınlık yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün saçını okşamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın saçını okşamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, bereket ve huzur geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada saç okşamak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına tabir olunur.

Rüyada saçını okşamak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, varlık içinde yaşayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının okşadığını görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments